Ügyeleti igény felmérése

Kedves Szülők!
A pandémiás helyzet indokolja, hogy óvodáink nem nyitnak ki, hanem csak ügyeletet tartanak. Kérjük a szülőket, hogy csak indokolt esetben kérjenek gyermekük számára ügyeletet. Az ügyeletet mindig egy héttel előre kell igényelni, kedden 12 óráig, mert az igényeknek megfelelően döntünk a megfelelő számú épület megnyitásáról. A jelen igények alapján bőségesen elég 4 épület a gyerekek ellátására. A többi épületben felújítási munkálatok zajlanak. Az intézmények megnyitását a kapacitás dönti el, azok nyitnak ki, amelyekben több csoport helyezhető el úgy, hogy a csoportokban 5 gyereknél több ne legyen. Ha az időjárás engedi, a felügyeletet az udvaron szervezzük meg, de fokozottan ügyelünk a tisztaságra az épületeken belül is. Jövő héttől kezdődően az ügyeletet biztosító óvodákban a gyerekeknek is biztosítunk maszkot.
A tervezéshez szükséges, hogy lássuk, júniustól mekkora igény lenne az ügyeleti ellátásra. Kérjük, hogy felelősségteljesen töltsék ki az ügyeleti igényre vonatkozó nyilatkozatot 2020. május 18-áig.
A nyilatkozat letölthető a honlapokról, az Óbudai Almáskert óvoda facebook csoportjából (fájlok között), ill. kinyomtatva az óvodai épületekben is elérhető.

Nyilatkozat ügyelleti ellátás igénybe vételéről 2020 júniusától
Mindenkitől szükségem van a visszajelzésre, azoktól is, akik inkább otthon tartják gyermeküket.

Gángoly-Nagy Anita