Tájékoztatás

Kedves Szülők!

A március 16-ai héten hétfőn és kedden még minden épületben fogadjuk azokat a gyerekeket, akiknek az elhelyezése nem oldható meg másképp.

Szerdától viszont ügyeleti rendszerre áll át a kerületi intézményhálózat. Az Óbudai Almáskert Óvoda gyermekeinek az Óbudai Gyermekvilág Óvoda Vitorla utcai épülete biztosítja az ügyeletet. Tekintettel a helyzet komolyságára, kérem, hogy felelősen döntsenek, csak akkor vegyék igénybe az ügyeletet, ha semmilyen más megoldás nincs! Kérem, hogy akinek ezt igénybe kell vennie, nyilatkozzon erről írásban (emailben vagy papír alapon) a március 18.- 27. időszakra legkésőbb március 16., hétfő 10 óráig!

Az óvoda zárva tartásának időtartama a helyzet jellegéből adódóan bizonytalan, március 25-én újra kérni fogom a következő időszakra az ügyeleti igényről szóló nyilatkozatot. A nyilatkozattal érintett időszakban, ha meg kívánják változtatni döntésüket, az ügyeletet előtt két nappal kell az igényt benyújtani (az étkezés rendelés átfutási ideje miatt).

Akik már nem jönnek óvodába, mindent vigyenek haza az óvodából, mert így tudjuk majd kitakarítani a teljes épületet.

Ha ebben az időszakban bárkinek problémája, nehézsége akad, emailben, telefonon elérhetőek leszünk, a honlapokon és itt is közzé tesszük az új információkat.

Ez úton köszönöm mindenki együttműködését, támogatását! Remélem, hogy minél gyorsabban visszatér majd az életünk a megszokott kerékvágásba.

Gángoly-Nagy Anita

intézményvezető